Search

VOX nega l'extermini nazi als homosexuals, i la web d'Auschwitz ho desmenteix.


La bandera LGTBi al balcó de l'Ajuntament de València


Ahir, Dijous 30 de Gener del 2020, Vox València va impedir aprovar una declaració institucional amb motiu del 75 aniversari de l'alliberament del camp de concentració d'Auschwitz, declarant que en els camps d'extermini no hi havien persones que formessin part del col·lectiu LGTBI.


Joan Ribó, alcalde de València, ha senyalat la gegant ignorància i intolerància de Vox, i ha assegurat al seu perfil de Twitter que "Davant del negacionisme, els demòcrates ho aprovarem com a moció".El grup polític Compromís també s'ha sumat a la crítica, i ha qualificat la decisió de Vox d' "indignant i repugnant". 

RIBÓ: " HAY QUE LEERSE LA HISTORIA "

 

Durant el comunicat de premsa, Vox ha explicat que el motiu principal pel qual no han donat suport a la declaració és perquè "està supeditada als lobbies LGTBI i islàmics". També ha assegurat que "els grups de l'ajuntament han volgut incloure contingut ideològic referent al col·lectiu LGTBI i a l'islam en la declaració (sense incloure a les víctimes catòliques), restant així valor i significat a l'Holocaust, que en veritat suposava la Solució Final contra els jueus".


Per la seva part, tots aquesta informació ha estat desmentida a la pàgina web de Auschwitz, on han explicat que "A l'Alemania Nazi no li va tremolar el pols a l'hora de perseguir i castigar l'homosexualitat", i que "son milers els homes i dones homosexuals que van ser assassinades durant el Tercer Reich".


 

Font: https://www.20minutos.es/noticia/4136841/0/vox-valencia-niega-exterminio-nazi-homosexuales-auschwitz/

13 views0 comments