Search

Starbucks posa la pell de gallina a tots amb el seu anunci de dead naming de persones trans.#whatsyourname , l'últim anunci de Starbucks, ha guanyat el premi Diversity in Advertising del Channel 4, després de plasmar el dia a dia d'un jove que lluita contra el seu "dead name". El dead name, és aquell nom que, després de tantes hores mirant-se al mirall per finalment trobar-se i reconèixer-se davant dels demès, acaba apareixent de nou per donar-te una bufetada.


Però en aquest cas, l'anunci acaba ensenyant com afortunadament el protagonista pot dir el seu nom a la cafeteria per després ser cridat per aquest.


Starbucks ha anunciat que els diners recaptats durant la campanya aniran destinats a una ONG que treballa amb joves trans. Com explica la managing partner de l'agencia creativa, Amy Bryson, "era crític per a nosaltres explicar la història del James d'una forma autèntica, pel que vam passar temps amb la comunitat trans perquè el nostre treball pogués reflectir les experiències del "dead naming". Esperem que la nostra campanya cridi l'atenció sobre la importància de la identitat i l'acceptació en un moment de tants delictes d'odi."


Pensem que és important recordar que durant l'adolescència el suïcidi és molt superior entre les persones LGTBIQ+, que entre les cishetero, i que s'ha constatat que elaborar lleis a favor de la igualtat i la diversitat redueix aquesta taxa. Per això és important que les administracions agilitzin els tràmits necessaris perquè una cosa tant senzilla com modificar un nom no sigui una càrrega.


Us deixem a continuació l'anunci de Starbucks perquè ens doneu la vostra opinió: 

Font: https://www.ambienteg.com/publicidad-2/starbucks-pone-la-piel-de-gallina-y-gana-un-premio-con-su-anuncio-sobre-el-dead-naming-de-personas-trans/


20 views0 comments