Search

Resum 1ª Assemblea DiversandLa 1ª Assemblea de Diversand es va dividir en 4 grans blocs, resumits a continuació:


PRESENTACIÓ DE DIVERSAND


La Rocío, presidenta de Diversand, va iniciar l'assemblea amb una lectura sobre la filosofia adoptada per l'Associació, la qual podreu trobar pròximament en l'apartat Qui som? de la pàgina web. A continuació, es van presentar els membres de la junta allà presents i es va fer un petit resum de com va sorgir la idea de tornar a crear una associació LGTB a Andorra.ELS SERVEIS DE DIVERSAND

El projecte de Diversand es basarà, en un inici, en 4 serveis: el SUPORT, la SOCIALITZACIÓ, la VISIBILITZACIÓ, i la REIVINDICACIÓ. La descripció i explicació detallada de cada un dels punts la podreu trobar a l'apartat Serveis de la pàgina web.


FUNCIONAMENT DE DIVERSAND

Els projectes de l'associació s'organitzaran en comissions, en les quals voluntàriament s'inscriuran els membres de l'associació que vulguin, formant així grups de treball sobre àrees més especifiques.

Per posar un exemple, una de les comissions que existirà és la Comissió d'Educació. Aquesta comissió tindrà com a objectiu la introducció d'una educació de diversitat que acabi amb els prejudicis i l'assetjament escolar. En aquesta comissió, podran inscriure's tots aquells membres que estiguin interessats a buscar solucions i possibles projectes que portin a assolir l'objectiu de la comissió.COM PARTICIPAR-HI

Hi haurà 4 formes possibles de participar amb l'Associació:

- Membre: Existirà una quota anual per ser membre (a definir per l'any vinent), i podran formar part de les comissions de treball que desitgin i amb la implicació de la qual es disposi.

- Col·laborador: Les empreses o altres associacions que vulguin, podran formar part del projecte com a col·laboradors a través de subvencions, patrocinis, o ajudes.

- Bloguer: El blog de Diversand estarà habilitat per donar la possibilitat a tothom d'expressar les seves idees a través d'articles escrits.

- Donació: L'associació facilitarà una plataforma de donacions voluntàries.

 

En la pròxima reunió (data a determinar), presentarem les comissions definitives, i els membres podran inscriure's a totes aquelles comissions que vulguin.Moltes gràcies per voler formar part d'aquest projecte!

5 views0 comments